6 handväskor till budgetpris innan Black Week

handväskor
Bucketväska 249:- HÄR
handväskor
Saddlebag 399:- HÄR
Reptilmönstrat 299:- HÄR
handväskor
Liten festväska med strass 249:- HÄR
Bucketbag med nitar 359:- HÄR
Väska med löstagbar fuskpäls 249:- HÄR

handväskor till budgetpris – inlägget innehåller adlink

Nästa vecka börjar black week men redan nu gäller det att börja kolla upp vad man vill fynda. Jag brukar gå in i de webbutiker jag tänkt handla i och lägga ner de varorna jag vill ha i kundvagnen alternativt lägga till varorna som favoriter. När det sedan är dags att fynda är det bara att klicka på köpknappen och jag hinner köpa alla mina varor innan de är slut. Smart va?

Jag vet att ni gillar när jag tipsar om mina favoriter. Så de närmaste dagarna tänkte jag dela med mig av några shoppingtips. De allra flesta onlinebutiker börjar sin rea redan på måndag. Mitt råd är att ta helgen och kolla upp vad du behöver investera i eller vad du vill köpa i julklapp till dina nära och kära. Här finns mycket pengar att spara in om man handlar smart.

Handväskor till budgetpris

Idag tänkte jag tipsa om några snygga handväskor som redan innan black week finns att fynda till budgetpris. Vågar du vänta till på måndag eller slår du till redan innan helgen?

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.