Ribbade tights med hög midja + 20% rabatt till er!

ribbade tights
Så snygga ribbade tights! HÄR
ribbade tights
Kommer i flera färger, bland annat i svart.

ribbade tights – inlägget innehåller rabattkod från Stronger

Hur snyggt är det inte med ribbade tights? Tror väl att alla har sett den trenden vid det här laget. Eller?

Jag har helt gått och förälskat mig i DESSA ribbade tights från Stronger! Älskar att de har hög midja och att de är så mjuka. Perfekta att mysa runt hemma i men också perfekt för träning så klart. De är ju supersnabbtorkande och transporterar bort svett från huden på ett kick.

De här ribbade och seamless tightsen är verkligen så bekväma. Helt utan sömmar som skaver men ändå med en fantastisk passform. Tightsen sitter där de ska även när jag squattar, springer eller cyklar. Succé!

Ribbade tights i flera färger

Strongers ribbade tightsen kommer i fem härliga earthy toner. Näst intill omöjligt att välja ett par. Ha, ha!

Men i all denna beslutsångest finns ändå en ljuspunkt… och det är att du får 20% rabatt på hela sortimentet hos Stronger med koden KARIN20. Så då kan man väl nästan unna sig två färger? Eller fem?

Skidlunchdate

Nu har det snart blivit lunch här hemma och jag har precis slängt i mig en macka innan jag ska dra iväg på en skidlunchdate med hubby. Jag älskar verkligen att åka längdskidor! Trots att jag är helt värdelös på det, ha ha! Noll teknik här alltså. I vanliga fall brukar jag tycka att allt jag är dålig på är urtrist men med skidorna är det något annat. Älskar kombinationen av träning, skoj och att spendera tid utomhus.

Är det någon mer som diggar längdåkning?

 

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.