Hitta formen

IMG_8969

Att vara i form. En stark kropp, jo, för all del. Men att vara i form är för mig ett liv i balans. Där man mår bra i kropp och själ. Och det är en väldig svår balansgång. Där jobb, privatliv och hälsa är i harmoni.

Jag har det senaste året jobbat väldigt mycket vilket har gjort att jag försakat mycket av mitt övriga sociala liv. Och även om jag tränat bra och ätit bra så har jag varit sjuk en hel del i slutet av året. Jag tror helt klart att det beror på att jag inte givit mig själv tillräckligt med tid för återhämtning och eftertanke.

Tidigare ikväll gav jag mig själv lite egentid för att samla tankarna och värdera vad som är viktigast i mitt liv just nu. Jag hoppas och tror att jag är på rätt väg. Framför allt ska jag inte ta mig själv på så stort allvar, ha mer kul medan jag kan.

Ta inte dig själv på för stort allvar.
Ta inte dig själv på för stort allvar.
Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!