Min nya Balenciagaväska (till kanonpris)

Balenciagaväska
Fyndade min Balenciagaväska HÄR till oslagbart pris!

Balenciagaväska – inlägget innehåller adlinks

För ett par veckor sedan slog jag till på en ny Balenciagaväska. Jag har spanat på denna ett bra tag nu och när den fanns på Members till ett reducerat pris var jag bara tvungen att slå till!

Denna Balenciagaväska är så där liten att bara det allra viktigaste får plats; mobil, nycklar, korthållare, ett läppglans. Typ. Och så är den så där enkel i designen men ändå med en cool statementlogga. Tror detta blir en riktig ikonväska som man kommer vilja gå tillbaka till i framtiden också.

Att köpa en designerväska är dyrt, jag vet. Dock har jag köpt mina två senaste, denna och min Prada tote på Members som sagt och priset är myyyycket bättre. Och när jag köper mina märkesväskor ser jag det faktiskt som en investering. Värdet finns kvar i dem och jag tror att Embla kommer bli svinglad när hon blir större och får ta över mammas Balenciagaväska.

Fyndade Balenciagaväska hos Members

För er som inte har koll på Members så kan jag berätta att det är en sajt där alla som är medlemmar (det är gratis) får fantastiska erbjudanden. De säljer allt ifrån, som ovan, märkesväskor till skönhetsprodukter, kläder, skor, heminredning och massor av andra grejer.

Just nu har de till exempel 54% rabatt på Marshall högtalare och hörlurar. 57% på klockor från GANT och upp till 79% rabatt på skor från till exempel UGG och Buffalo. Där finns också Pradaväskor, Balenciagasneakers, solbrillor, träningskläder, fina juldekorationer, porslin, dammsugare, smycken, ja you name it. Det är så grymt!

Mitt tips till dig är att signa upp dig hos Members HÄR och ta del av deras kampanjer. Perfekt att slå till på något man ändå tänkt köpa fast till riktigt rabatterat pris. (Som till exempel en Balenciagaväska).

PS. Med koden karin10 får du ytterligare 10% rabatt på redan oslagbara priser!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.