Ideal of Sweden rabattkod och nya fräscha mobilskal

Ideal of Sweden rabattkod
Använd min Ideal of Sweden rabattkod för 15% rabatt och fri frakt.

Ideal of Sweden rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar från Ideal of Sweden

Jag vet inte hur många år jag har jobbat med Ideal of Sweden vid det här laget men länge är det. Och det är för att jag genuint älskar dem! Det jag gillar med Ideal är att de alltid är först med det senaste, har koll på nya trender och inte minst för att de har så himla smarta lösningar.

Min absoluta favoritprodukt från Ideal of Sweden när det kommer till funktion är utan tvekan min Car Vent Mount, en mobilhållare för bilen. Skulle verkligen inte klara mig utan den! Med hållaren sitter mobilen synlig i bilen via en magnet. Och jag kan lätt navigera och klicka fram samtal på telefonen utan att det stör körningen. Suveränt!

Lyxiga och ”personaliserade” skal

Men på tal om först med det senaste och trender så måste jag ju visa mina senaste mobilskal. Favoriten är Neo Noir Croco, ett krokodilmönstrat skal med en lyxig (och funktionell) handrem. Förutom att fungera som en handrem så att du har ett fast grepp om mobilen så fungerar remmen även som ett ”ställ”. Detta så att du kan ha mobilen stående lutad mot remmen när du exempelvis kolla på en film på telefonen. Så smart Ideal!

När det kommer till Ideal of Swedens mobilskal så är jag väldigt förtjust i deras Atelier Cases. De känns så himla lyxiga. Beställde faktiskt hem ett nytt, DET HÄR, härom dagen. Hur snyggt? Upptäckte idag att man kan ”personalisera” sitt skal genom att få till exempel sitt namn tryckt på det. Måste jag testa till nästa beställning! Det som är himla bra nu är att Embla och jag har samma modell på telefonerna så vi kan dela skal. Och om jag vill ha något skal för mig själv är det bara jag beställer ett med mitt eget namn på, ha, ha!

Ideal of Sweden rabattkod

Men ska vi snacka lite om det ni antagligen klickade er i till detta inlägg för? Nämligen min Ideal of Sweden rabattkod! Använder ni koden KarinRahm15 i kassan får ni 15% rabatt på hela hemsidan plus att ni får fri frakt. Inte så himla dumt va?

Hoppas att ni hittar något fint till er själva eller någon ni tycker om. Kanske något till Alla hjärtans dag?

Ni hittar fler grymma rabattkoder HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.