Återanvändbara tops från Lastswab – jag har testat!

återanvändbara tops
En återanvändbar tops, bra för miljön och för plånboken. Du hittar dem HÄR.

återanvändbara tops – inlägget innehåller adlinks

Tops är något vi alla använder. Jag använder exempelvis tops varje gång jag sminkar mig för att ta bort mascara som färgar av sig på ögonlocken. Och det är ju ett himla slöseri. Både på pengar och på vår miljö. Att hela tiden kasta de där pinnarna. Men nu finns det återanvändbara tops! Dessa återanvändbara tops kommer från det danska märket Lastswab. Pinnarna är gjorda av nylon och topparna är av silikon. Och du kan återanvända dem och tvätta dem tusentals gånger. Fodralet är gjort av biologiskt nedbrytbart, majsbaserat material (PLA) och förpackningen är ekologisk kartong.

LastSwab är ett återanvändningsbart, hållbart och hygieniskt alternativ till tops. En LastSwab räcker för mer än 1000 användningar. Det snygga fodralet hjälper till att hålla din LastSwab hygienisk och ren, oavsett om du har den i din resväska, handväska, sminknecessär eller låter den ligga framme på badrumshyllan.

Återanvändbara tops – så bra!

Du använder LastSwab på samma sätt som en vanlig tops. Ja, förutom att du använder din återanvändbara tops, sedan rengör den och förvarar den istället för att kasta den.

Det går snabbt och enkelt att göra rent LastSwab med tvål och vatten. Och jag tycker att den fungerar minst lika bra som den vanliga topsen. Gillar också att den ena sidan har en spetsig ”silikonplupp” som ger fin precision när man fixar makeupen.

Vill du kolla in dessa återanvändbara tops hittar du dem HÄR. Lastswab säljer också  tops för öronen HÄR.

Priset då? För 119 kronor har du en tops som du kan använda i flera år utan att göra negativa avtryck på miljön. Jag gillar tanken! Och produkten! Vill du kolla in säljs Lastswabs produkter HÄR. 

Visste du att det finns mobilskal som gör mindre åverkan på miljön också? Läs mer HÄR om du är nyfiken!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments
  1. Tack för tips!

    Får jag dela detta på FB? Hur gör jag då? Jag hittar ingen Dela-/FB-knapp.