Bra lermask från Swiss Clinic – test

bra lermask
Kan verkligen rekommendera DENNA lermask.
bra lermask
Swiss Clinic Purifying Pink Clay Sheet Mask kommer i sådana här förpackningar.

bra lermask – inlägget innehåller adlinks

Det finns ju ansiktsmasker och så finns det riktigt bra ansiktsmasker. I kategorin riktigt bra ansiktsmasker hamnar Swiss Clinic Purifying Pink Clay Sheet Mask. Detta är en riktigt bra lermask som kommer i sheet-format. Det betyder att det blir mindre kladd vid applicering naturligtvis vilket jag gillar. Men sedan ger denna lermask även ett väldigt fint resultat.

Bra lermask med lätt använing

Swiss Clinic Purifying Pink Clay Sheet Masks kommer i engångspåsar och är lätta att applicera. Man tar ut masken ur påsen och tar bort det genomskinliga lagret. Efter det applicerar man masken på ansiktet med den vita sidan utåt. Sedan tar man bort den vita filmen och justerar masken så att den sitter bra på ansiktet. Masken bör sitta i minst 15-20 minuter men om man låter den sitta i 30 minuter blir resultatet det bästa. När du låtit masken verka färdigt sköljer du enkelt bort lerresterna med vatten.

Resultatet då?

Det här är som sagt en bra lermask som ger resultat direkt. När du sköljt av ansiktet ser du faktiskt att dina porer har dragit ihop sig och att din hud känns både renare och fastare. Jag skulle säga att känslan efteråt är som fräsch mint, fast för ansiktet. Någon som hajar det? Ha, ha!

Användningen

För att få ett långvarigt resultat rekommenderas att man använder masken en gång i veckan. Jag alternerar mellan olika masker som jag har hemma men måste säga att detta är min favorit just nu när det kommer till djuprengöring.

Vill ni kolla in Swiss Clinic Purifying Pink Clay Sheet Mask hittar ni den HÄR. Hela sortimentet av masker från Swiss Clinic hittar ni HÄR.

Mer skönhetsinspo? Klicka er vidare till min skönhetskategori HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.