Prestige solglasögon + fet rabattkod!

Prestige solglasögon
Nu får du 30% rabatt på Prestige solglasögon HÄR. Använd min kod InfluencerX30 i kassan.

Prestige solglasögon – inlägget innehåller adlinks

Jag har använt solisar från Prestige i stor skala i ett par år nu. Solglasögon är ju en så rolig accessoar och så är de ju helt nödvändiga också. Nummer ett för att en ska kunna se över huvudtaget när det är soligt ute och nummer två för att skydda ögonen i det långa loppet mot solens skadliga UV-ljus. För Prestige är noga med att alla deras solglasögon ska ge 100% UV-skydd.

Prestige solglasögon – snygg design och bra priser

Något annat som Prestige är bra på är att designa snygga modeller, dessutom till riktigt bra priser. Och som att priserna inte vore låga nog så har jag även en rabattkod som ni kan använda på Prestige hemsida. Använder ni DENNA LÄNK och koden InfluencerX30 så får ni hela 30% rabatt på ett helt köp! Det är bara att ange koden i kassan så dras rabatten av.

Men över till själva solglasögonen då… Nedan kommer några av mina favoritmodeller. Jag länkar direkt till respektive produkt på hemsidan om ni vill kolla in någon eller några av modellerna som jag kommer bära den här sommaren.

prestige solglasögon
Alberta 179:- HÄR
prestige solglasögon
Gus, 249:- HÄR
prestige solglasögon
Elijah, 149:- HÄR
Sailor, 199:- HÄR
Mia, 279:- HÄR
Prestige solglasögon
Hayden, 149:- HÄR
Lovisa, 129:- HÄR

Och hörrni! Glöm inte att använda min kod InfluencerX30 när ni gör er beställning. Koden gäller till och med söndag klockan 23.59 så vänta inte för länge!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.