IsaDora AW19 frukostevent på Sturebadet

isadora AW19
I onsdags bjöds jag på frukost av IsaDora.
Mängder av spännande produktnyheter!
IsaDora AW19
Läppglans, åter på allas läppar i höst.
IsaDora AW19
IsaDoras microskuggor är så pigmentrika!

IsaDora AW19 – inlägget innehåller adlinks från Lyko

I onsdags morse var jag inbjuden till ett frukostevent med IsaDora på Sturebadet. Andra gången den här veckan jag hängde där, sådan lyx!

Vi fick plocka för oss av en mumsig frukostbuffé innan vi tog plats vid vackert dekorerade bord. Sedan följde en timmes presentation av IsaDoras höstmakeup. Så många spännande produkter!

Det jag gillar med IsaDora är att det är så bra produkter till riktiga budgetpriser. Då IsaDora har sin egen fabrik nere i Skåne är de också alltid snabba på att ta fram produkter. Snappar de upp en trend är de många gånger före de absolut största brandsen på att få fram nyheter.

IsaDora AW19

Vi fick se en hel drös av nya produkter för kommande säsong. Några av nyheterna fångade min uppmärksamhet mer än andra. Till exempel Brow Marker comb & fill tip, en flytande ögonbrynspenna som kammar, fyller i och färgar ögonbrynen. Tack vare en patenterad applikator får man till exakta hårstråliknande linjer. En annan spännande nyhet för IsaDora AW19 är deras Active all day wear mascara. Denna mascara ska ge både längd och volym, vara svett- och fuktsäker samtidigt som den sitter hela dagen utan att fälla. Jag diggar alla IsaDoras mascaror så är riktigt förväntansfull på att testa denna.

Nummer tre av de produkter jag är mest nyfiken på från Isadora AW19 är deras nya loose setting powder, testade ett av dem lite snabbt på handryggen och de verkade riktigt lovande. Pudret gav en glowig och fräsch finish.

Jag kommer självklart att berätta mer om alla produkterna från höstkollektionen när jag testat dem.

Mina favoritprodukter från IsaDora

Ni kan förvänta er att hitta höstkollektionen i butiker i mitten av augusti. Tills dess kan ni spana in några av mina andra favoriter från IsaDora; IsaDora Face Sculptor, HÄR en så himla bra produkt för contouring, använder även den mörkare skuggan för att skugga ögonen. Blush & Glow Draping Wheel HÄR, älskar de olika nyanserna på rougen dessutom är de rika på pigment och smälter lätt in i huden, en dryg produkt där jag kan variera nyans efter vilken hudton mitt ansikte har vår, sommar, höst och vinter. Älskar även IsaDoras B.B. Cream Bronze & Glow HÄR, den ger ett glowigt, naturligt resultat. Nu under våren använder jag nyansen Light Tan.

En annan produkt som jag inte klarar mig utan just nu är IsaDora Brow Powder Pen HÄR, jag använder nyansen Dark Brown och tycker den ger ett fint och naturligt resultat. Den här ögonbrynspennan målar liksom på själva stråna utan att ge skarpa streck på huden så att brynen ser målade ut, bara perfekt definierade. Älsk, älsk, älsk på denna produkt!

När jag ändå har er på tråden, vad vill ni läsa mer om på bloggen? Blir jätteglad om ni kommer med era önskemål. Kram tills vi hörs igen!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

5 Comments
    1. Ja, jag kan bara hålla med! Hoppas vi får tillfälle att ses snart igen. Kram tillbaka fining! <3

  1. Älskar deras produkter. Bra budgetalternativ! Kram ? PS. Fåt du ta med +1 och inte kommer på någon ställer jag mer än gärna upp ?

    1. Ja, några av mina absoluta favvoprodukter kommer från just IsaDora. Hehe, tyvärr aldrig plus en på de pressmötena.