Lagträning i dressyr och microneedling

lagträning
Kör microneedling med DENNA nu. Älskart!

lagträning och microneedling – inlägget innehåller adlinks

Måndag igen hörrni! Hade jordens energi i morse men vet i 17 vart den tog vägen sen? Har ändå fått en del jobb gjort idag trots låg energi och har även lunchtränat. Är himla nöjd med träningen nu iallafall. Jag längtar hela tiden efter att träna igen och älskar att jag hittat ett bra flow där jag alternerar min träning på ett riktigt bra sätt.

Helgen då? Jo, det blev en lugn fredagkväll eftersom Embla hade lagträning på lördagsmorgonen. Vi åt god middag och jag unnade mig en microneedling (jag använder DENNA roller från Swiss Clinic). Jag har skrivit ett helt inlägg om microneedling HÄR och ni är nyfikna. Vill ni slå till på något från Swiss Clinic har jag även en rabattkod som ger er 250 kronor rabatt när ni handlar över 750 kronor, inte dåligt va? Använder ni DENNA LÄNK och koden TRY250 i kassan blir rabatten er!

I lördags skjutsade jag Embla till stallet klockan 06.30 och medan hon körde lagträning tog jag en morgonpromenad i spåret. Så lugnt och stilla, inte en människa mötte jag. Efter en frisk promenad åkte jag hem och åt frukost nummer två med min man som nu hade vaknat.

Resten av dagen blev det ett himla skjutsande fram och tillbaka till stallet och jag hann även med en skön löprunda.

På lördagseftermiddagen skulle jag göra hemmagjord glass i glassmaskinen jag fått hem. Men nej, den fungerade inte. Antiklimax! Dock lyckades jag göra en jättegod yoghurtglass ändå, kommer recept på den här på bloggen inom kort.

Ja, vad gjorde vi mer i helgen? Jo, hela söndagen plockade och städade vi ur husbilen och så rensade jag våra skafferier och torkade ur alla lådor. Inte så kul men det behövdes verkligen!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.