Gavelo rabattkod och test av Gavelo tights

Gavelo rabattkod
Längre ner hittar ni länk och en Gavelo rabattkod för 15% rabatt!

Gavelo rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar

Som ni kanske vet sedan tidigare är jag en självutnämnd professionell tightstestare. Jag har testat de allra flesta tightsbrand vi har vi vårt avlånga land och framför allt vet jag hur jag (och många med mig) vill att ett par tights ska sitta.

För att ett par tights överhuvudtaget ska få stanna kvar i min tightslåda så krävs några grundkrav. Nummer ett, tightsen ska sitta på plats under hela träningspasset. De får inte hasa ner i grenen eller rulla ner i midjan. Ett par träningstights ska dessutom vara sköna, jag vill inte tänka på att det skaver när jag tränar. Nej, fullt fokus ska ligga på själva träningen. Jag vill också att mina tights ska sitta åt och ge stöd över magen men de får absolut inte ha en för tight resår som skär in i midjan.

När det kommer till tyger ska de vara lite kraftigare så att inte trosorna skiner igenom. Men tyger får inte vara för kraftigt, så att det känns för varmt när man tränar.

Och så ska ju tightsen vara riktigt jäkla snygga också!

Gavelos tights uppfyller alla kriterier ovan. Visste ni förresten att jag testade Gavelos tights redan 2015? Och jag diggade dem redan då.

När det kommer till storlek då? Hur ska man tänka med Gavelo då? Jo, det är ganska simpelt. Gavelos tights är true to size, alltså ska du välja din vanliga storlek även på deras tights.

Gavelo rabattkod

Men över till det jag antar att ni är mest sugna på? Min Gavelo rabattkod! Använder ni DENNA LÄNK och koden karinrahm15 i kassan så får ni hela 15% rabatt på ert köp. Bättre än så blir det inte, så passa på att fynda era Gavelo kläder nu. Min Gavelo rabattkod gäller på hela sortimentet. Happy shopping!

Kram, kram!

/Karin

PS: Följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR för mer inspiration.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.