Nordicfeel rabattkod och tips på bra budgetsmink

nordicfeel rabattkod – inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Hoppas att livet leker! Här hemma är det full fart med makeover av vår tomt. Idag är det fyra grabbar här som gjuter uppfarten på framsidan och entrégången. Tror och hoppas att det ska bli riktigt bra.

Men det är ju antagligen inte det ni är ute efter när ni klickade er in på det här inlägget? Ni är väl antagligen ute efter min Nordicfeel rabattkod som ger er hela 20% rabatt på smink hos Nordicfeel?

Nordicfeel rabattkod

Genom att använda DENNA LÄNK och koden ALLINFLUENCERS20 i kassan så får du alltså 20% rabatt. Det är ingen dålig deal det!

Tänkte även passa på att tipsa om mina bästa budgettips när det kommer till smink. Ni som följt mig ett tag har ju säkert sett flera av dessa produkter här tidigare. Men de är så bra så att det tål att upprepas. Jag har länkat till alla produkterna nedan, hoppas ni gillar!

Tips på bra budgetsmink

nordicfeel rabattkod
Denna CC Cream HÄR från Mádara är sådär perfekt lätt täckande.

Min favoritcream just nu är CityCC från Mádara. Den är så där lätt täckande att du inte ser sminkad ut och samtidigt ger den huden fint glow och lyster. Bra läge att beställa en ny nu när jag får 20% rabatt.

DENNA multiprodukt från IsaDora är så prisvärd!

IsaDoras Face Sculptor HÄR använder jag för att trolla fram kindbenen men även för att skugga ovanför ögat för att öppna upp det. Highlightern brukar jag använda på kindben och ögonbrynsben för att framhäva dem och skapa extra glow.

Glow på flaska HÄR.

IsaDoras Glow Drops HÄR är en riktigt sommarprodukt tycker jag. Den ger superfint glow till solkysst hud. Jag använder inte denna produkt enbart för att skapa glow i ansiktet utan brukar smörja in en droppe på axlar och nyckelben också under sommaren. Ett annat tips är att droppa i en droppe av Glow Drops i sin vanliga foundation för att få det där friska glowet.

nordicfeel rabattkod
En ögonbrynspenna som sitter hela dagen HÄR.

IsaDoras Eye Brow Pencil är så där lagom hård, den kladdar inte och den är inte åt andra håller ”mjölig” heller. Och är man skandinaviskt blond som jag är färgen Warm Brown helt perfekt. Pennan ger naturligt markerade bryn och har du den vässad ordentligt kan du få till snygga brynstrån. Har du inte hittat en brynpenna du gillar föreslår jag att du testar DENNA. Prisvärd och ger riktigt snyggt och naturligt resultat!

nordicfeel rabattkod
Liv HÄR ger långa, böjda, separerade fransar!

Jag har ju skrivit om den här mascaran tidigare och ni kan se resultatet när jag använt den HÄR. Jag utlovar långa, böjda, separerade fransar. Du hittar mascaran till 20% rabatt HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.