Real Techniques event och sminkborstar

real techniques
Kvällens event med Real Techniques höll på The Lobby på Regeringsgatan.
Mitt sällskap för kvällen; söta Nathalie.
Mingel! (Sara till vänster i bild)
Vi bjöds på bubbel och cupcakes.
Sara Songbird blir sminkad av Mia Högfeldt.
real techniques
Fina borstar från Real Techniques HÄR.
real techniques
Jag är glad på event.

I fredags var jag på ett event med Real Techniques på The Lobby på Regeringsgatan. Vi serverades bubbel och cupcakes och fick ta del av Mia Högfeldts sminktips och Sara Songbirds underbara karisma. Jag hade inte alls koll på Sara sedan tidigare men denna Instagram– och youtubestjärna var verkligen hur härlig som helst!

Förutom att vi fick titta på när Sara Songbird fick sin makeup lagd av Mia Högfeldt fick också alla som ville luta sig tillbaka i sminkstolen och få fredagsmakeupen lagd av makeupartister på plats. Självklart använde de Real Techniques mjuka och fina borstar.

Jag och Nathalie nöjde oss dock med att sippa på bubbel och mingla. Älskar att gå på dessa event, möter alltid så många härliga kollegor i branschen. Gör det alldeles för sällan dock.

Med oss hem fick vi alla varsin fin goodiebag fylld med fina makeupborstar från Real Techniques. Nu ska jag helt klart kassera mina gamla borstar.

Efter eventet gick jag och Nattis och köpte sushi som vi tog med oss hem. Så fint att få lite tid med henne, det händer alltför sällan.

Resten av kvällen spenderade jag med Embli hemma i soffan. Nathalie hängde med Rickard in till stan igen då han skulle spela på Berns på kvällen.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.