Whamisa ansiktsmask – Organic Flowers Hydrogel Mask

Whamisa ansiktsmask
Jag i min Whamisa ansiktsmask, så bra! Du hittar den HÄR.
Whamisa ansiktsmask
Whamisa Organic Flowers Hydrogel Mask 115:- HÄR

Whamisa ansiktsmask – inlägget innehåller adlinks

Fredaaaaa! Det betyder inte bara att helgen börjar utan också att det är dags för fredagsmasken!

Den här veckan har jag testat en ny mask från ett för mig nytt brand, k-beauty märket Whamisa.

Om Whamisa ansiktsmask

Whamisa ansiktsmask Organic Flowers Hydrogel Mask är en återfuktande ansiktsmask som innehåller 95% ekologiska ingredienser. Bland annat extrakt från krysantemum, aloe maculata och maskros, om deras egenskaper säger er något? Ingredienserna är fermenterade för att bevara effekten i dem. Fancy pancy med andra ord. Och priset på Whamisa ansiktsmask Organic Flowers Hydrogel Mask är kanske just därför lite högre. HÄR kostar den 115 kronor.

Om sheetmasken är värd sina 115 kronor? Jo, men det tycker jag faktiskt! Efter 30 minuter känns huden återfuktad, mjuk och har fått ett riktigt fint glow.

Så här används masken

Ansiktsmasken har två delar, en undre del som du placerar över över käklinjen och upp över munnen samt en övre del som ska täcka panna, näsa och kindben. Först appliceras den nedre delen och sedan den övre. I förpackningen fanns också väldigt generöst med serum så förutom att tänka ansiktet med masken kunde jag även smörja in både hals och dekolletage och därmed få en ”facial” även där.

Masken ska enligt förpackningens instruktioner sitta i 20-30 minuter. Jag lät min mask verka i 30 minuter och när jag plockade bort den kändes huden verkligen mätt på fukt.

Detta är absolut en mask jag vill använda igen! Vill du också kolla in den så hittar du den HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.