Bästa massagepistolen – jag har testat Flowgun

bästa massagepistolen
Kan verkligen rekommendera den här massagepistolen.

Bästa massagepistolen – inlägget innehåller annonslänkar från Flowlife

Spända muskler i nacke, axlar och skuldror efter många timmar framför datorn. Eller trötta ben- och sätemuskler efter hård träning. Jag känner igen mig i båda. En rejäl massage brukar alltid lösa upp den typen av spänningar. Men tyvärr är det inte alltid någon i familjen är jättetaggad på att ge den där massagen, ha ha! Men nu har jag löst problemet. Med den allra bästa massagepistolen! Min egen massageterapeut!

Flowgun massagepistol har inte bara fått bästa betyg av mig. Alla verkar älska den här produkten. Om man tittar på Trustpilot har 97% av användarna givit betyget ”Utmärkt”. Och jag kan inte annat än att hålla med.

Flowgun massagepistol är en riktigt kraftfull massagepistol som tagits fram för att lösgöra spänningar, stimulera fascian och snabba på återhämtning i kroppen efter mycket stillasittande eller hård träning.

Med massagepistolen följer sex olika munstycken och en laddare. Allt förpackat i en snygg och smidig väska där alla saker har sin plats.

Över till det tekniska då. Flowgun är alltså en massagepistol som avger slag och vibrationer för att lösa upp spänningar i musklerna. På så vis återhämtar kroppen sig snabbare och kan därmed prestera bättre. Med upp till 3200 slag per minut stimulerar den bindväven, ökar blodcirkulationen och frigör envisa triggerpunkter.

Teknisk information

  • Vikt: 978 gram
  • 1400 – 3200 rpm
  • 103w – 228w
  • Slaglängd: 10 mm
  • Ljudnivå: 30-60 db
  • Rated Power: 30W
  • Li-ion Battery: 2550mAh
  • Motor: Brushless 103-228W (maxtryck)
  • AC/DC Adapter: Input AC 100-240V, 0,8A Max, 50/60Hz – Output: DC 26.0V – 900mA
  • CE & ROSH

Vad jag tycker om den bästa massagepistolen

Ja, redan av rubriken att döma kanske ni förstår att jag gillar Flowgun. För det är en riktigt bra produkt. Den löser verkligen upp spänningar i musklerna och lindrar vid träningsvärk.

Flowgun är en proffsprodukt. Det är ingen billig pistol som funkar några gånger och sedan lägger ner. Nej, redan första gången man håller den i handen känner man att det är en kvalitetsprodukt. Och en riktigt bra vän för många år framöver.

Mina lovord till denna produkt är många men jag vill rikta extra beröm till den kraftfulla motorn, den låga ljudnivån, den långa batteritiden och så klart att de gör mig till en gladare person med mindre värk och spända muskler.

Ett extra plus får världens bästa massagepistol Flowgun för att den håller ett bra pris (3190 kronor). Visst det är en del pengar men utslaget på hur många massagetimmar på praktik man fått för samma pengar så inser man snabbt att den är värd de pengarna.

Förutom bäst i test har Flowgun 2 års garanti och 100 dagar Nöjdkundgaranti. Det betyder att är du inte nöjd med din produkt har du full returrätt.

Du hittar Flowgun massagepistol HÄR. Använder du koden RAHM10 får du dessutom 10% rabatt på ditt köp. Koden gäller på hela Flowlifes sortiment.

Vill du läsa fler produkttester hittar du dem HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.