Ny ullmatta till köket/matrummet?

ullmatta
Jag är sugen på denna ullmatta.
Den skulle vara så fin i vårt matrum!

ullmatta – Reklam för Trendcarpet

Hej på er! Hoppas att ni haft en skön måndag.

Imorse tog jag bilen in till stan. Det var dags för jobb på citykontoret ett par timmar. Efter lite snabbt jobb drog jag hem igen till Rickard och hemmakontoret. Är så tacksam att jag kan göra nästan allt mitt jobb hemifrån. Inte minst just nu när pandemin pågår.

Men herregud vad man ser saker man vill förändra i huset när man är nästintill bara hemma! Nu när man går hemma mer än någonsin blir man ju så sugen på att göra hemmet ännu mysigare och hemtrevligare. Eller så fungerar iallafall jag. Jag vill byta ut kuddfodralen i soffan, hänga upp nya tavlor och posters och så vill jag sätta sista touchen i vårt kök/matrum. Få upp något på en av väggarna, ej riktigt hundra bestämt vad ännu, och så byta ut vår matta till en lite mer mysig ullmatta i en beige nyans. Jag vill förnya liksom! Och få in mer naturmaterial så att mitt hem känns mer ombonat.

Ullmatta i en perfekt beige nyans

Jag har spanat en del på denna matta till matrummet. Den har den perfekta färgen. Och så tycker jag att den har en himla fin struktur också med de små ”bubblorna” av ull. Den skulle göra sig så bra till vårt svarta träbord och våra klädda stolar.

Mattan jag hittat kommer från Trendcarpet. För er som inte känner till företaget så grundades det 2008 i Göteborg. De har ett riktigt brett utbud av mattor i olika stilar. Så är ni också ute efter en ny matta tycker jag att ni ska ta en titt HÄR. Och viktigt, alla mattor hos Trendcarpet är märkta med en ”care and fair-märkning”, vilket innebär att det inte förekommer barnarbete vid tillverkning av mattor vilket tyvärr är vanligt just inom mattbranschen.

Vad tror ni om att slå till? Inget att tveka på va?

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.