Bloggfrukost med kick ass workout

Terese hälsar välkommen med ett håll käften-pass.
Terese hälsar välkommen med ett håll käften-pass.

 

Carro och jag utgör Team Rawness
Carro och jag utgör Team Rawness
Alltid lika rara Anna-Lena från Womens Health
Alltid lika rara Anna-Lena från Womens Health

IMG_0143

Girl Power!
Girl Power! Malin, Caroline, Terese, Jag, Nina, Annika, Diana, Milla, Anna-Lena och Marlene.

Igår var jag inbjuden av min vän och kollega Terese Alvén, kanske mer känd som Spark i baken, till ett svettigt cirkelträningspass följt av en god frukost signerad Fazer. På väg till eventet kollade jag mitt instagramflöde och det visade sig att min Rawnesskollega Caroline skulle på samma event.

Väl framme på SATS Hötorget kände jag igen så gott som alla de övriga deltagarna, bloggvärlden är ganska liten trots allt. Jag och Caroline teamade ihop oss inför tabataövningarna och jag måste säga att vi nog var starkast av alla, haha! (Rawness rules)

Efter träning bjöd Fazer på sitt nya goda rotfruktsbröd där man har ersatt en tredjedel av mjölet med rotfrukter och bönor. Riktigt saftigt och gott!

Tänk om vi ändå kunde få starta varje morgon så här!

Rotfruktsbrödet från Fazer var en hit!
Rotfruktsbrödet från Fazer var en hit!

fazer-01

 

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!