JumpYard – ett trampolinparadis i Barkarby

JumpYard
Skoj på JumpYard!
JumpYard
Kusinbattle

JumpYard

Embla har sommarlov men jag och Rickard jobbar fortfarande. Det är ju inte helt enkelt att sysselsätta en 10-åring hemma hela dagarna när man själv måste jobba och man inte vill att barnet ska sitta framför en skärm hela dagen.

Så vi bestämde att vi skulle ta med Embla och hennes kusin till JumpYard i Barkarby. Sagt och gjort. Igår åkte vi till Barkarby och möttes av ett riktigt trampolinparadis. Blev väldigt sugen på att hoppa själv faktiskt.

Men istället för att hoppa satt jag och Rickard i caféet med varsin kaffe framför våra skärmar. Det är ett riktigt bra ställe att sitta och jobba på medan kidsen har kul. Saknade dock laddningsmöjligheter vid borden. Antar att det går att hitta någonstans om man letar runt lite. Jag gillar dock när det är som på Espressohouse att varje bord (ja, så gott som) har laddningsmöjlighet. Misstänker väl att de allra flesta inte åker till JumpYard för att arbeta, haha!

Så vad tyckte kidsen då? Jo, de diggade det verkligen. Embla tycker att JumpYard slår Bounce bland annat för att de har schyssta ”fallgropar” att landa i när man över volter och sånt.

Själv skulle jag gärna testa parkourdelen! Ser så himla kul ut! Men det får bli nästa gång. När jag inte behöver jobba. Men som sagt caféet var riktigt bra, gott kaffe (ett måste), glass, dricka, bakverk och lättare mat. Tummen upp för JumpYard med andra ord.

Dessutom viskas det om att trampolinparadiset även öppnar upp i Nacka Forum till hösten. Toppen, för Barkarby är ju inte runt hörnet där jag bor.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.