Maskeradkläder – de bästa idéerna (och rabattkod!)

maskeradkläder
Maskeradkläder? Behöver du inspiration?

maskeradkläder – inlägget innehåller annonslänkar från Partykungen.se

Nu är det bara 15 dagar kvar till Halloween! Och det betyder att det är hög tid att hitta sina maskeradkläder.

Hos partykungen.se har man mängder av maskeradkläder och där finns massor av idéer på vad du kan klä ut dig till. Läskigt, gulligt, sexigt? Valet är ditt.

Förutom maskeradkläder säljer Partykungen.se festartiklar till både barnkalas och vuxenfest. Godis, läsk, bartillbehör och så en hel drös av roliga måste ha-prylar.

I år kommer inte jag klä ut mig och gå på Halloweenfest tyvärr och jag tror inte att Embla heller kommer klä ut sig. Däremot är det ju kul att göra denna högtid lite speciell även om man bara är hemma.

För att göra vår Halloween lite roligare utan maskeradkläder har jag beställt hem lite grejer från Partykungen.se. Bland annat har jag tänkt göra mjukglasspöken i orange muffinsformar. Baka muffins med ”spindelnätsglasyr”, ska försöka göra liknande de på bilden nedan. Sedan har jag köpt svarta servetter och massor av kusligt godis. Minns ni godiset från Bon Bon som hade namn som Rutten fisk och Kloakslam? Det är bland annat det jag har beställt.

Ska försöka göra spindelnätsmuffins liknande dessa.

Nu kan du, precis som jag, få en skön rabatt när du beställer från partykungen.se. Allt du behöver göra är att ange koden RAHM10 i kassan så dras 10% av priset av på ditt köp.

Så passa på att beställa dina maskeradkläder, smink, rekvisita och annat kul för festen nu. Då hinner du utan problem få hem grejerna till Halloween.

maskeradkläder
Klicka på bilden ovan för att komma till partykungen.se. Använd koden RAHM10 för 10% rabatt på ditt köp.
Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.