Bästa formen av meditation

meditationJag älskar egentligen att arbeta i trädgården men den senaste tiden har jag prioriterat jobb framför denna härliga terapiform. Trädgårdsarbetet har istället blivit ytterligare ett stressmoment. Något som måste göras.

Idag tog jag dock äntligen tag i krattan. Innan kändes det som ett måste men så fort jag tog tag i den där krattan njöt jag av varje sekund. Att få vara ute och vårstäda den trädgård som skulle fixats för veckor sedan blev rena rama meditationen.

Med andra ord blev det inte så mycket ”datajobb” gjort idag. Kändes så lyxigt att vara ledig en hel dag. Dessutom är jag fylld av ny energi för veckan. På tal om kommande vecka så är den ganska lugn på mötesfronten. Ska på en pressvisning för Beauty Week imorgon men resten av veckan ska jag bara sitta framför datorn och maka annonser och göra det sista med plocksidorna för tidningen. Känner på mig att det blir en toppenvecka!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.