Utekontoret har öppnat och jag har fått läkartider!

Åkte och överraskade syrran med blommor.
Pressvisning på Stockholm Beauty Week
Utekontoret har äntligen öppnat!

Just nu sitter jag ute och äter lunch och bloggar. Hemmakontoret har flyttat  ut! Så himla skönt att sitta och njuta i solen!

Blev inget blogginlägg igår, det gick i ett under hela dagen. Åkte och överraskade min syster med blommor och glass, var på pressvisningen av Stockholm Beauty Week, stressade hem, hämtade Embla i skolan och skjutsade henne till stallet, åkte hem och jobbade innan jag hämtade upp Embla igen och körde henne vidare till judoträningen. Passade på att jobba medan Embla tränade, har en deadline som trycker på, och sedan hämtade jag henne igen. Käka, duscha, få liten människa i säng och sedan var klockan efter nio på kvällen. Måndagar alltså, de dagarnas scheman är hektiska!

Idag har jag iallafall en sitta vid datorn-dag hela dagen så då kommer jag hinna beta av en hel del. Resten av veckan har jag heller inga möten inbokade, förutom två läkarbesök. Ett imorgon och ett på torsdag. Håll tummarna för mig och lilla magen!

Nu ska jag avrunda lunchen och get down to business igen. Puss på er!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

1 Comment