D-vitamin – nu är det dags att börja ta tillskott!

d-vitamin
Unna dig och din kropp rätt kosttillskott i höst!

d-vitamin – i annonssamarbete med Topformula

Så är det väl officiellt höst, ja, även om vi har haft några soliga och fina dagar här i Stockholm så är ju det mörka halvåret här. Och med hösten är det så åter igen dags att börja med kosttillskott.

Jag tar olika sorters kosttillskott till och från. Men något jag alltid är noga med är att få i mig mitt omega och under den mörka delen av året, från september till april ungefär, även ett extra tillskott av D-vitamin.

Hur får man i sig D-vitamin?

D-vitamin är viktigt för vår kropp. Det hjälper till att balansera kalkbalansen i vårt skelett och i våra tänder. Och en brist hos vuxna kan exempelvis ge muskelsvaghet, energilöshet och större frakturrisk.

Den största mängden d-vitamin får vi i oss via solens strålar på vår hud. Men under den mörka delen av året får vi ju som bekant inte särskilt mycket av den varan här uppe i norr. Resten av vårt d-vitaminintag får vi via kosten från exempelvis d-vitaminberikade livsmedel som viss mjölk, fil och yoghurt samt från fisk, kött och ägg.

Vet man med sig att man inte äter kött, fisk och ägg varje dag bör man fundera på att komplettera sitt intag av d-vitamin genom kosttillskott.

Kosttillskott från Topformula

Topformula är ett företag online som säljer svensktillverkade kosttillskott av hög kvalitet. Det kan ju låta dyrt men icke! Topformula är faktiskt billigast på marknaden när det kommer till kosttillskott! Dessutom erbjuder de snabba leveranser och fri och klimatkompenserad frakt på alla ordrar över 99 kronor.

Ska du göra något för din hälsa nu i höst? Då tycker jag att du ska unna dig och din kropp just de kosttillskott som du behöver. Och vill du göra det på ett klimatsmart och samtidigt ekonomiskt sätt så kan det vara en god idé att kolla in topformula.se!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.