Kollat på hästgård och nytt porslin från Mateus

På väg för att kolla på hästgård.
Superfin gård och jättefina hästar. Dock alldeles för långt ifrån stan.
porslin från Mateus
Har fått tusen frågor om vårt nya porslin. Du hittar det HÄR.

porslin från Mateus – inlägget innehåller adlinks

Vilken härlig helg vi har haft! Jag har hunnit med att gå på 25-årkalas utomhus, träna, fixa lite i trädgården och så var vi faktiskt iväg och kollade på två olika hästgårdar igår. Ett av ställena var helt magiskt men det låg riktigt långt ut på Ekerö så det kändes inte alls praktiskt för Embla med skolor.

Den andra gården vi tittade på låg mycket närmare men där var bostadshuset för litet och i dålig standard så det var inte riktigt heller det vi var ute efter. Men vi kommer att fortsätta titta vidare. En dag kanske vi slår till på en gård. Eller inte. Vi bor ju väldigt bra där vi bor också. Men det är kul att drömma sig bort och vi alla är sugna på att flytta lite längre bort från stan och närmare naturen.

Porslin från Mateus

Men på tal om något annat. Jag har fått massor av frågor om vårt nya porslin. Köpte nya skålar och muggar i förra veckan och de har synts i mina Instagram stories. Porslinet kommer alltså från Mateus HÄR och är i serien Bubbles i färgen sand. Tycker så himla mycket om dem! De har helt klart seglat upp som favoriter i köksskåpet. Älskar den nya färgen Cinnamon från Mateus också. Skulle gärna blanda upp servisen med några delar i färgen. Kolla HÄR!

Nej, nu ska jag se till att få i mig lite lunch. Vi hörs snart!

/Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments
  1. Vilken go häst. Har ingen i närheten just nu så den där bilden gav en massa hästvitamin. Kunde nästan känna doften genom skärmen 🙂