Nya sänglampor (för er som är sugna på REA nu)

nya sänglampor
Är så nöjd med våra nya sänglampor (HÄR)
nya sänglampor
De är på REA nu också. Både skärm (HÄR) och lampfot (HÄR).

nya sänglampor – inlägget innehåller adlinks

Som jag nämnt tidigare är jag inne i en period då jag vill fixa hemma. Göra det mysigare liksom. Det beror säkert till stor del på att man är hemma så mycket mer nu. Jag tänder ljus, dricker te och bara njuter av att ha ordning och fint omkring mig.

Först ut i mitt hemmafix var att få upp lite nya tavlor på väggarna, det har känts så tomt på några väggar. Och det blev verkligen så mycket mer ombonat. Nästa steg var att hitta nya sänglampor. Jag har letat ett bra tag efter några. Och så hittade jag ett par som var så himla fina men kostade skjortan. Så det blev inget med det köpet. Myset har ju ändå sitt pris…

Nya sänglampor

Men så hittade jag DE HÄR lamporna i exakt samma stil som jag var ute efter. Och till ett väldigt rimligt pris. Så jag slog till. Och jag blev så himla nöjd med resultatet. Vill ni kolla in lampfoten hittar ni den HÄR och lampskärmen HÄR. Just nu är de på REA också så ni har ännu mer flyt än jag om ni vill slå till. Ha, ha!

Nästa projekt när det kommer till heminredning blir att uppdatera lite i vardagsrummet. Jag återkommer till det när jag har fått hem grejerna jag beställt. Det bör bli om bara några dagar.

Idag har jag mest varit ute. Har tagit en promenad och skottat två gigantiska uppfarter med tung blötsnö. Riktigt bra träning det där. Nu tänkte jag dock fixa lite mer här inne. Ska rensa i lådor, skåp och garderob. Är en så skön känsla att inte ha för mycket saker. Blir att ge bort eller sälja vidare.

Brukar ni köpa begagnat? Jag älskar att fynda second hand!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.