Flowlife rabattkod och världens bästa massagepistol

Flowlife rabattkod
Nu kan du köpa din massagepistol (och allt annat på Flowlifes hemsida) till rabatterat pris!

Flowlife rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar

Jag har berättat om min Flowlife massagepistol ”Flowgun” flera gånger. Både här på bloggen och i mina andra sociala kanaler. Anledningen är ju för att det är en av mina absoluta favoritägodelar och utan tvekan en av de bästa investeringar jag har gjort. Jag vill verkligen att ni som ofta får stela axlar, nackar eller ryggar eller tränar mycket får ta del av denna underbara lilla uppfinning!

Massagen med en Flowgun är ta mig tusan den bästa tänkbara. Och man kan ge sig själv massage direkt när man känner att man behöver det. Jag använder min Flowlife Flowgun flera gånger i veckan. Perfekt för spända axlar och nacke efter många timmar vid datorn. Och för att inte tala om hur glad min ländrygg/rumpa blivit av massagen nu när jag haft problem där.

Och nu till det som gör saken intressant för er… jo, jag har fått möjligheten att dela ut en Flowlife rabattkod till er!

Flowlife rabattkod – gäller på hela hemsidan

Min Flowlife rabattkod RAHM10 ger 10 procents rabatt och den gäller på hela Flowlifes sortiment. Så alltså även på båda mina favoriter Flowgun och Flowgun Pocket.

Jag skulle verkligen rekommendera alla som funderat på att investera i en massagepistol att ta tillfället i akt. Flowlife har dessutom 100 dagar nöjd kund-garanti, vilket betyder att du kan lämna tillbaka produkten om du inte skulle vara nöjd. Du har alltså hela hundra dagar på dig att bestämma dig! Det tycker jag skickar ganska tydliga signaler på att Flowlife är ganska säkra på att du också kommer digga din Flowlifeprodukt.

Använd DENNA LÄNK för att komma till webbshopen. Och glöm inte att ange koden RAHM10 i kassan så dras 10 procent av på köpesumman.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.