Nya sneakers från Sneakers Point

sneakers Point
HÄR hittar du mina nya sneakers från Sneakers Point. Hur coola?

Sneakers Point – inlägget innehåller adlinks

Förra veckan var jag på möte hos mina favoriter på Adviral och fick med mig ett par så drömmiga sneakers hem från Sneakers Point. Jag är typen som bär sneakers ända till snön faller. Ja, i vissa fall även efter snön har lagt sig, haha! Jag älskar alltså sneakers! Tycker att det är så snyggt både till byxor och till klänning eller kjol. Och så är det ju så bekvämt också.

Ville egentligen bara visa upp mina nya sneakers från Sneakers Point men så när jag gick in på sajten för att leta upp skorna för att kunna länka till er (ni frågar mig alltid om var skor och plagg kommer ifrån så är lika bra att alltid länka direkt) såg jag att de hade mid season sale.

Så medan jag visar upp mina nya sneakers kan jag också tipsa om att det pågår en grym mid season sale hos Sneakers Point. Rean gäller både på skor och kläder. Så hade du tänkt investera i något till dig själv eller någon annan i familjen (de har både dam-, herr- och barnsortiment) kan sneakerspoint.se vara en bra idé att besöka.

Hur jag matchar mina sneakers då? Jo, jag kommer som sagt bära dem både till jeans, kostymbrallor och till en klänning eller kjol. Sedan adderar jag en varm stickad tröja eller hoodie och en snygg kappa. Voilà!

PS. Sneakersmodellen är NIKE W Air Max 270 React och kommer i flera olika färgkombinationer. Du hittar dem HÄR.

sneakers point
Snyggt att matcha sneakers med klänning!
Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.