Seamless tights och rabattkod från Stronger

seamless tights
Är du ute efter ett par seamless tights? Då har jag ett hett tips till dig!
seamless tights
Strongers tights kramar om kroppen utan att sitta åt för hårt. Och de passar både tunna och kurvgiga kroppar.

Seamless tights – inlägget är i samarbete med mitt älskade Stronger

Glad tisdag på er! Hoppas att er vecka börjat på bästa sätt och att ni har haft en alldeles strålande helg. Här har det varit mestadels stallhäng, träning och lite fix i trädgården sedan sist.

På tal om träning måste jag slå ett slag för Strongers seamless tights. De är så himla sköna att de även blivit mina nya mjukisar. Strongers seamless tights är tillverkade i ett ribbat material och har hög midja. Jag älskar att de går upp en bit och kramar om midjan utan att sitta åt och skära in. Sedan åker de inte ner i grenen som många tights har en tendens att göra. Eller rullar ner i midjan. Jag har satt dem på prov både under styrketräningspasset, yogan, på löprundan och som mjukisar i soffan.

Jag beställde först ett par tights i svart men eftersom att de var så himla sköna kompletterade jag med ett par i ljust beige också.

Strongers seamless tights kommer nu i inte mindre än åtta olika färger. Och jag vill verkligen ha dem allihopa! Jag länkar till tightsen här om ni vill kolla in alla de olika färgerna. Bestämmer ni er för att ni också vill göra en riktigt bra tightsinvestering så kan ni använda min kod KARIN20 för 20% rabatt. Min Stronger rabattkod gäller inte bara på tightsen, så hittar ni även något annat ni är sugna på ur deras sortiment så passa på att beställa det också, vettja!

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.