Rosenserien rabattkod och tips på ekologisk hudvård

Rosenserien rabattkod
Använd min Rosenserien rabattkod RAHM20 för 20% rabatt.

Rosenserien rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar

Du som följt mig ett tag, oavsett om det är här på bloggen eller på Instagram, vet att jag jobbar med skönhet och har gjort det i många år nu. På senare tid har jag dock känt att jag vill gå över mer och mer till ekologiska, veganska och mer naturliga produkter. Det känns bättre för min kropp, vår miljö och för djuren. Och så tänkte jag att jag kanske kan inspirera just dig att välja en ekologisk, naturlig och vegansk produkt nästa gång du ska köpa nytt!

Här kommer några av mina nya favoriter som gör gott får min hud, vår miljö och för våra djur.

Ekologisk hudvård som är snäll mot hud, djur och miljö

Den senaste tiden har jag använt ekologisk hudvård från Rosenserien. Jag gillar att deras produkter gör gott för huden utan att innehålla en massa konstiga ingredienser som vi inte vet hur de kommer att påverka vår kropp i det långa loppet. Önskar att jag förstått det tidigare, jag menar huden är ju trots allt vårt allra största organ. Och allt som smörjs på den ska ju tas om hand av kroppen på ett eller annat sätt.

Nåväl, åter till produkterna från Rosenserien då. Förutom att Rosenserien bara har vegansk hudvård så är även alla produkter cruelty free, ekologiska och naturliga. Och de gör sitt jobb. Jag får den där smidiga, återfuktade och ”glowiga” huden.

Min hudvårdsrutin med vegansk hudvård

Jag tänkte att jag listar de produkter jag använder. Det är inte säkert att just dessa produkter är rätt för din hud. Är du yngre kan du ju exempelvis byta den anti wrinkle cream som jag använder mot en ansiktscreme avsedd för din hudtyp.

Jag börjar med att tvätta ansiktet med en Cleansing Cream (DENNA). När jag baddat ansiktet torrt med en frotté så sprejar jag ansiktet med ett Rose Water (DETTA). Detta använder jag för att förbereda huden för kommande produkter genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöringen. Jag skulle nästan säga att ett ansiktsvatten är det som jag märkt gjort störst skillnad i min hudvårdsrutin. Har ni inte ännu testat det så kan jag varmt rekommendera att testa Rose Water (HÄR).

Efter ansiktsvattnet så applicerar jag ett C-vitaminserum (DETTA) och ovanpå det en dagcreme (använder DENNA anti wrinkle på dagen) eller nattcreme (använder DENNA på kvällen). Nästa steg är att investera i en ögoncreme.

Vill också nämna att alla Rosenseriens produkter är dryga och har en väldigt mild och fin doft.

Rosenserien rabattkod ger 20% rabatt

Som du hör är jag numera ett stort fan av Rosenserien. Och jag vill ju bara sprida ordet vidare till alla er som läser detta! Du bara måste testa deras produkter nästa gång du ska beställa hudvård.

Och vet du. Rosenserien är inte bara schyssta mot hud, djur och miljö utan även mot våra plånböcker. För de har lämnat ut en rabattkod till alla er som vill beställa något från deras webbshop. Du anger bara min Rosenserien rabattkod RAHM20 i kassan så dras hela 20 % av från köpesumman. Och koden gäller på hela deras sortiment. Det kallar jag schysst!

Hoppas att du blev inspirerade att göra ett bättre val för hud, djur och miljö nästa gång du ska beställa hudvård.

PS. Vill du haffa fler förmånliga rabattkoder kan du klicka HÄR. Och gå gärna med i min Facebookgrupp för prisvänligare shopping också.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.