Plugghäst

Pluggisen

Tänkte först inte titta in här ikväll. Är rätt trött i huvudet efter jobb och plugg från morgon till kväll. Men sen tänkte jag att jag ändå ville berätta hur det ser ut för mig just nu. Jag jobbar som vanligt, mitt heltidsjobb och med mina sociala kanaler och så pluggar jag på distans vid sidan av det. Och allt är så himla kul! Vill inte välja bort något.

Och det har jag insett att jag faktiskt inte behöver. Jag behöver bara lägga lite mindre tid på blogg och Instagram under de perioder då det är mycket plugg, vilket det är just nu.

Jag tycker att det är så kul att plugga igen och jag längtar redan tills jag får öppna böckerna igen imorgon. Nu blir det dock vila resten av kvällen. Ska kolla på det där segla över Atlanten-programmet och så ska jag ”rolla ansiktet” ikväll igen. Ni som är nyfikna på microneedling kan läsa mer HÄR. I love it!

Så då vet ni hur läget är och om det ekar tomt här betyder det bara att jag ligger med pannan i böckerna. Kramkram och sussa gott!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.