Asian Post Office – middag på stan

Asian Post Office
Laxsashimin får högsta betyg.
Asian Post Office
Riktigt goda drinkar.

Asian Post Office

I lördags var jag och en komps på middag på APO, Asian Post Office, på Regeringsgatan. Rickard körde oss in till stan och vi hade våran sittning redan klockan fem. Det är ett himla populärt ställe det där så det gäller att boka i tid om man överhuvudtaget ska få ett bord.

Jag har hört mycket om APO sedan de öppnade men hade inte varit där tidigare. Lokalen är mysig (med stora avstånd mellan borden), servicen var bra och maten helt okej. Skulle inte säga att de är nummer ett när det kommer till asian fusion i Stockholm men som sagt var den tillräckligt bra för att jag skulle tänka mig att gå tillbaka.

På menyn finns det små tapasrätter i asiatisk stil. Blev helt såld på sashimilaxen men de övriga rätterna var medelmåttiga enligt min smak. Vinet och drinkarna höjde dock upp ribban ett snäpp. Ha, ha!

Efter vi ätit färdigt satte vi oss i baren och snackade och drack några drinkar. Tror att vi tog en taxi hem vid 23-tiden. Och då var det fullt med folk i kö utanför. Kändes bra att lämna lokalen innan den anstormningen ur Covid-synpunkt.

Om jag skulle rekommendera Asian Post Office? Jo, men det skulle jag nog ändå. Personal, lokal, vin- och drinklistan är riktigt bra. Maten är också bra men inte i Farangklass. Där har man lite kvar att jobba med.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.