Ny rabattkod Ideal of Sweden + ny höstkollektion!

ny rabattkod Ideal of Sweden
AirPodsdodral, mobilskal och sladd i matchande mönster HÄR.

ny rabattkod Ideal of Sweden – inlägget innehåller annonslänkar från Ideal of Sweden

Hej på er! Hoppas att ni har haft en fin vecka så här långt. Jag vet inte vart min vecka tog vägen. Embla har pluggat hemma måndag, tisdag och idag torsdag och det har varit så mysigt. Men som sagt det går undan när man har kul!

För övrigt har veckan varit sig lik. Träning, jobb, aktiviteter med Embla, ja pretty much it. Och nästa vecka är det höstlov, eller läslov som det heter numera. Jag kommer att jobba som vanligt men det blir ändå lite ledighetskänsla när resten av familjen är hemma från jobb och skola. Kommer ni att vara lediga under höstlovet? Åker ni bort eller stannar ni hemma?

Ny rabattkod Ideal of Sweden

Vad jag egentligen tänkte titta in och berätta för er, om ni missat det, är att Ideal of Sweden har massor av nytt på hemsidan. Ytterligare släpp från höstkollektionen ligger nu uppe på sajten. Bland annat svinsnygga väskor av olika slag. AirPodsfodral och mycket annat.

Jag klickade hem matchande mobilskal, AirPodsfodral och laddsladd i jättefint reptilmönster. Ni som hänger med mig på Instagram vet att jag är besatt av Ideal of Swedens tvåmeter långa laddsladdar. Perfekt att kunna sitta i soffan och scrolla på mobilen samtidigt som den laddas. Men varning, du kommer aldrig vilja gå tillbaka till vanliga sladdar som trasslar sig efter detta…

Ja, och så över till det ni alla väntar på då…. en ny rabattkod Ideal of Sweden!

Använder ni rabattkoden karinrahm15 får ni 15 procent rabatt på ett helt köp. Här finns pengar att spara! Så passa på att beställa farsdagspresenten, julklappen och födelsedagspresenten på en gång.

Lycka till i valet bland alla fantastiskt snygga produkter! Du hittar hela höstkollektionen HÄR.

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och träna, hoppas få med mig Embla också. Hörs snart igen!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.