Utenatt februari blev kall + bjuder på bilder

Så mysigt att tälta i snön!
utenatt februari
God natt från oss!
utenatt februari
Februari utenatt blev kall men fixade den tack vare världens bästa sovsäck.

Utenatt februari

Men jag höll ju på att glömma att uppdatera er om hur det går med utenattsutmaningen! Det är ju sluttampen på februari nu och vi har himla mycket inbokat i hästväg. Ja, då menar jag ordagrant i hästväg. Så vi tog sista chansen och slog upp tältet i fredagskväll. Supermysigt att sätta upp tältet i snön. Sist jag sov ute i snön blev det under bar himmel. Så februaris utenatt blev faktiskt vår premiärtältning i snö.

Trots att vädret slog om och det blev några plusgrader kändes det rejält mycket kallare än när jag sov ute i januari med minusgrader. Upplever alltid att det känns som kallast där runt 3-5 plusgrader. Gör inte ni?

Sov iallafall hyfsat bra även om jag vaknade några gånger av att jag frös. Men det hör väl till, eller hur? Nu har vi kommit halvvägs in i utmaningen och det känns verkligen som att vi bara har nedförsbacken kvar. De tuffaste höst- och vintermånaderna har vi lyckats avnjuta. Framöver väntar förhoppningsvis mest vår- och sommarvärme även om vintern helt klart har sin charm.

Slänger med några suddiga mobilbilder från februari utenatt. Kram på er!

PS. Ni följer väl mig på Instagram? Om inte gört´  HÄR!

Edit. Har ju räknat helt fel! Detta var visst natt 7 av 12. Det går undan när man har skoj!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.