Rabattkod Swiss Clinic – ger dig 50% rabatt!

rabattkod Swiss Clinic
Unna er riktigt bra hudvård till halva priset!

rabattkod Swiss Clinic – i samarbete med Swiss Clinic

Hej på er! Hoppas att ni haft en fin vecka så här långt. Min vecka har bara rusat iväg! Men den har varit bra, jag har fått mycket jobb gjort, unnat mig njuttid med ljudbok och ansiktsmask på hemmakontoret, jag har tränat och hängt med familjen. Ätit lunch med min man. Ja, ni vet de där små sakerna i vardagen som ger så mycket.

Men på tal om att unna sig… Ni vet ju säkert vid det här laget att jag är trogen Swiss Clinics sheetmasks. Och att jag endast använder Swiss Clinics skinroller. Och att jag unnar mig den typen av hudvård flera gånger i veckan. Jag tycker att det är så skönt att rå om sig själv och jag älskar resultatet på min hud efter jag använt Swiss Clinics produkter.

Med handen på hjärtat är Swiss Clinics sheetmasks det bästa jag har använt och jag vill så gärna att ni också ska få se resultatet de ger på huden.

Rabattkod Swiss Clinic

Så för att ni ska känna att ni har råd att riktigt unna er fantastiska hudvårdsprodukter har jag teamat ihop mig med Swiss Clinic. Och de har nu givit mig möjligheten att dela ut en rabattkod till er som är så galet bra. Jag lovar att ni inte hittar en bättre deal någon annanstans! Inte ens deras egen Black Week kampanj kommer att kunna jämföra sig med detta.

Det ni behöver göra för att ta del av denna once in a lifetime-rabatt på 50% (!!!) är att klicka er in till Swiss Clinic via DENNA LÄNK och ange koden KARIN50 i kassan innan ni betalar. Då kommer halva priset dras av från er beställning. Så bra att man knappt tror att det är sant, eller hur?

Mina favoritprodukter

Har ni inte testat Swiss Clinic tidigare kan jag ju tipsa om mina all time favorites. Ni andra passar på att fylla på era badrumsskåp med era personliga favoriter. De produkter som jag inte kan leva utan är min Skin roller 3-in-1 (jag använder 0,5 mm nålar), djuprengörande Grey Clay Sheet Mask som reducerar synligheten av förstorade porer och Detox and Glam Treatment sheetmasks som ger helt galet fint glow.

Jag vill verkligen uppmana er att använda min rabattkod nu och unna er hudvård med kvalitet. Dock gäller bara koden i 48 timmar så det är lite nu eller aldrig.

Hoppas att ni beställer något till er själva och kanske en julklapp åt någon ni tycker om.

PS. Rabattkoden gäller på hela Swiss Clinics sortiment.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments
  1. Hej Karin!
    Jag nämnde dig när jag köpte min roller. Men då fungerade inte koden TYR250. Men jag hänvisade till dig o då aktivera de den. Så synd jag inte hann se detta. Ska bli spännande o prova . Fick min roller idag. Med vänlig hälsning, Anne