Träningspass hemma – nu när gymmen stänger ner

träningspass hemma
Träningspass hemma, träning med min ”PT” Ignite. Kolla in HÄR.
träningspass hemma
Från mitt träningspass hemma igår. Fick massor av frågor om tightsen på min instastory, du hittar DEM HÄR. PS. Koden KARIN20 ger 20% rabatt på allt hos Stronger!

träningspass hemma – inlägget innehåller adlinks

Idag är jag lite hängig och jobbar hemifrån så det blir ingen träning. Men annars kör jag på efter rekommendationer av min älskade ”PT på armen” Ignite (du kan kolla in den HÄR). Det som är så himla bra med klockan är att den berättar för mig exakt hur och när jag ska träna (och sova). Och alla träningspass ser jag enkelt i displayen. Extra plus för att det är touchscreen och endast en knapp på klockan, superenkel att lära sig! Ska skriva ett eget inlägg om klockan längre fram, jag lovar! Men nu åter till träningspasset (som jag förvisso fått av klockan)…

Träningspass hemma

Detta behöver du för mitt träningspass hemma:

en stepbräda (HÄR) (eller en vanlig stol), en kettlebell (HÄR), två hantlar (HÄR) (eller var uppfinningsrik och hitta något annat i hemmet)

Igår körde jag detta cirkelpass på drygt 40 minuter:

Uppvärmning ”träningspass hemma”

uppvärmning 10 minuter

Block 1 (upprepa x 3)

armhävningar 1 minut

step-up på bräda 1 minut (jag använde DENNA men en vanlig stol går också bra)

vila 1 minut

Block 2 (upprepa x 3)

sit-ups 1 minut

kettlebell swing 1 minut (jag använde DENNA, har du ingen kettlebell, var uppfinningsrik, har du något tungt hemma du kan svinga?

vila 1 minut

Block 3 (upprepa x 3)

latsdrag 1 minut (här använde jag två 5-kilos hantlar)

squats 1 minut

vila 1 minut

Varva ner

nedvarvning 5 minuter

Jag är rejält öm i musklerna idag. Kan verkligen rekommendera detta träningspass hemma. Självklart vill jag ju också rekommendera min PT Polar Ignite (HÄR) i annat fall kan ni alltid kolla in här på bloggen så lovar jag att dela mina träningspass med er titt som tätt.

Vill ni har mer inspiration så följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR.

 

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.