Snygga mjukisset och 20% rabatt till dig! Ja, det är sant!

snygga mjukisset
Nu kan du köpa snygga mjukisset till 20% rabatterat pris!
Använd bara koden KARIN20 i kassan! Påtår någon?

Snygga mjukisset – i samarbete med Stronger

Jag tror att det är fler än jag som levt i sitt mjukisset det senaste året. Och fram till nu har jag gått i noppriga, håliga och omatchade kläder. Men så tänkte jag att nej, nu måste jag rycka upp mig. Nej, jag menar inte så pass mycket att jag drar på mig hårda jeans och strama blusar på hemmakontoret. Utan jag menar att jag har investerat i snygga mjukisset! Snygga mjukisset som också är vansinnigt sköna.

Varför inte både vara bekväm och jäkligt snygg när man sitter på hemmakontoret? Detta mjukisset är dessutom så snyggt att jag kan ta mina digitala möten i det! Håller ni inte med?

Det här setet kommer från Stronger och du hittar det HÄR. De har flera fina set för oss som vill ha mjuka och sköna kläder på oss. Utan att behöva tumma på stilen.

Det setet jag bär heter Cush. Det kommer i några olika varianter; en croppad hoodie, ett par leggings, en sweater (den jag bär), pants (de jag bär) och ett par wide pants. Sedan kommer de också i flera snygga färger; svart, grått, beige och en härlig gammalrosa nyans. Ni kan kolla in hela Cush-kollektionen HÄR.

Det setet jag bär här har en härlig stickad kvalitet med ribbad struktur. Det är ju så trendigt med de där ribbade nu! Och setet är verkligen supermjukt och skönt mot kroppen.

Få 20% rabatt på snygga mjukisset

Med koden KARIN20 får du nu 20% rabatt på alla mjukisset hos Stronger. Ja, sanningen är att rabattkoden faktiskt gäller på hela hemsida. Så passa på att fynda dina favoriter hos Stronger. De har så mycket fint på sajten och deras träningskläder är ju av så bra kvalitet.

Men nu ska jag dra på mig dunjackan och Sorelkängorna och sticka iväg mot stallet. Lilla Svea ska få komma ut och ridas lite. Vi hörs imorgon!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.