Cocopanda rabattkod och min senaste beställning

cocopanda rabattkod
Beställde helt fantastiska produkter för att kunna organisera mina skönhetsprylar. Till fantastiskt pris också med min Cocopanda rabattkod!
cocopanda rabattkod
DENNA budgethighlighter gav så fint glow! Bilden gör den dock inte riktigt rättvisa.

Cocopanda rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar till Cocopanda

Jag vet inte om ni såg mina Instagramstories härom dagen då jag visade upp mitt kaosartade badrumsskåp? Om inte så kan jag väl beskriva det som att jag tryckt in alla mina skönhetsprodukter; hårvård, hudvård, smink ja tutti, i skåpen för att de ska få plats. Det är, förutom helt omöjligt att hitta saker och ting därinne, även ett element som framkallar inre stress. Så jag beslutade att jag skulle göra något åt saken. Jag skulle organisera!

Sagt och gjort. Igår fick jag hem mitt paket med produkter jag beställt från Cocopanda med min Cocopanda rabattkod. I paketet låg bland annat helt fantastiska grejer för att organisera mina skönhetsprodukter. Jag beställde  en liten genomskinlig ”byrå” där jag ska förvara mina smycken jag har haft under dagen och mina favoritskönhetsprodukter. Sedan beställde jag även två genomskinliga ställ som jag kan organisera i. Och äntligen hittade jag en rejäl necessär där alla produkter får plats när jag reser, och då menar jag alla produkter. Schampo, balsam, bodylotion, smink, hårvård, ja, allt! Alla produkterna jag beställde för att få ordning kommer från märket Shelas. Du hittar det HÄR till galet bra priser!

Dessutom beställde jag lite annat smått och gott som jag behövde komplettera mitt skönhetsförråd med, som nagellacksborttagning, favoritdeodoranten, en ögonskuggspalett, en bryngel och en svinbillig highlighter. Den svinbilliga highlightern, som var en riktig chansning, visade sig vara en av de absolut bästa produkterna jag använt. Tips, tips, tips om ni gillar glow. Kolla in bugdgethighligtern HÄR.

Cocopanda rabattkod

Men över till denna Cocopanda rabattkod som ni alla väntat på då. Använd DENNA LÄNK och rabattkoden RAHM10 så får ni ytterligare 10% rabatt på redan fantastiska priser när du handlar för över 599 kronor. Koden gäller även på nedsatta produkter så med andra ord även under hela Black Week.

Hoppas att ni passar på att fynda de skönhetsprodukter ni behöver nu när det är fyndläge! Och att ni gör det online och inte springer i fysiska butiker.

Fler rabattkoder för att fynda online?

Här nedan har jag samlat några fler rabattkoder. Bara att klicka på respektive varumärke.

Stronger rabattkod

Ideal of Sweden rabattkod 

Swiss Clinic rabattkod 

Protein .se rabattkod 

Nextory rabattkod

Gavelo rabattkod 

Lindex rabattkod 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.