Sommaren så här långt

Jo, jag lever. Här kommer en liten recap av sommaren så här långt.

Insåg nu att jag inte bloggat sedan midsommar. Trots att jag har haft semester så har jag inte känt att jag haft varken tid eller lust att fälla upp datorn och berätta vad som händer i mitt liv. Men nu tänkte jag göra en liten recap av sommaren som gått så här långt.

Då vi bor på en egen liten hästgård är det svårt att dra iväg på några längre resor. Istället har vi gjort små dagsturer eller delat upp familjen för att kunna åka iväg några dagar och samtidigt ha passning hemma av alla djuren. Och jag tycker att det har funkat väldigt bra. Som ni vet gillar jag ändå bäst att vara hemma på gården. Jag känner att jag rest så mycket tidigare att jag liksom blivit mätt på det. Åtminstone för stunden.

Då vi har en egen brygga har det blivit en del häng där när det varit fint väder. Vi har tränat. Gjort några små dagsutflykter till Norrtälje, så söt liten stad! Sådana små saker som  kräver så lite men ger mycket utdelning.

Vad har mer hänt då? Mamma var här hos oss och firade sin födelsedag, vi har varit på konfirmation, vi har haft kompisar över på gården, Rickard har varit ute på Sandhamn en del och jobbat och jag och Mamma har varit på en roadtrip i Östergötland där Mamma växte upp. Så kul att se den lilla skolan på landet där hon gick när hon var liten och det lilla torpet där hon föddes! Sedan hälsade vi på lite släkt också som jag inte sett på evigheter. Det var verkligen en fantastisk resa!

På tal om en annan fantastisk resa så åkte jag och Embla ner till Skåne ett par dagar nu i veckan. Embla provred en ponny, vi strosade runt i Åhus, åt en middag i hamnen, promenerade ner till den otroliga stranden utanför Åhus och njöt av att vara lediga från stallsysslorna medan Rickard höll ställningarna här hemma.

Ja, det är väl det vi har hunnit med så här långt förutom hästskötsel och små projekt här på gården. Idag står storstädning av stallet på agendan. Längtar inte, haha! Men vi har skjutit upp det länge nu och det behöver verkligen en glow up.

Ja, nu vet ni att jag lever iallafall. Häng med mig på Instagramstories HÄR (länk), där är jag mycket bättre på att uppdatera om läget.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.